Άπειρος καμβάs

Εκφράστε όλες τις σκέψεις σας με τον άπειρο καμβά και οργανώστε τις με την σελιδοποίηση. Έχει σχεδιαστεί για να είναι ευέλικτο με διαφορετικές ανάγκες, επιτρέποντάς σας να συνεργάζεστε και να επεκτείνετε τις δημιουργικότητές σας χωρίς περιορισμούς.

 

Αναγνώριση αντικειμένου

Αναγνωρίστε το λεπτό άκρο της πένας ως στυλό.
Η λειτουργία Fingers υποστηρίζει κινήσεις καμβά, ζουμ και συγκεκριμένη λειτουργία αντικειμένου, όπως επιλογή, περιστροφή και αντιγραφή.
Το Palm αναγνωρίζεται ως γόμα όπου μπορείτε να καθαρίσετε μεγάλη περιοχή γραπτών χωρίς να μεταβείτε στο εργαλείο γόμας.

 

Επιλογές εργαλείων επεξεργασίας

Δημιουργήστε πρακτικά συνεδριάσεων, καταγραφή ιδεών και διαγράμματα ροής με το Newline Whiteboard. Παρέχει διάφορα εργαλεία, όπως είδη στυλό, έγχρωμα μελάνια, αυτοκόλλητες σημειώσεις, σχέδια πλαισίων και χρώμα φόντου ως επιλογές για να εμπλουτίσετε το περιεχόμενο της συνάντησης.

Εύκολη εισαγωγή εικόνων

Μπορείτε να αναζητήσετε φωτογραφίες κει εικόνες είτε τις έχετε σε αρχείο στην οθόνη, σε ένα USB  ή ακόμα σε πραγματικό χρόνο μέσα από το διαδίκτυο. 

Αναζήτηση στο πρόγραμμα περιήγησης για εικόνα ή ιστό

Σας δίνει τη δυνατότητα είτε να αναζητήσετε πληροφορίες στον ιστό είτε να βρείτε εικόνες απευθείας από το ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης. Εμπλουτίστε τη συζήτησή σας για οποιοδήποτε θέμα της επιλογής σας.

Σχολιάστε χειρόγραφα οπουδήποτε

Ενεργοποιήστε τους σχολιασμούς σε οποιοδήποτε περιεχόμενο στην οθόνη, συμπεριλαμβανομένου ενός προγράμματος περιήγησης που εκτελείται, μια εφαρμογή Windows και οποιωνδήποτε εγγράφων. Αποτυπώστε πρόσφατα τις σημειώσεις σας και αποθηκεύστε τις με στιγμιότυπα οθόνης.