Εργαλεία μαθήματος

Οι πελάτες μας ζήτησαν και το παραδώσαμε – Η Newline παρουσίασε δύο νέες δυνατότητες για τις διαδραστικές οθόνες της σειράς RS+. Οι δάσκαλοι μπορούν πλέον να αξιοποιήσουν το γραφικό στοιχείο Newline Classroom Tools και όλοι μπορούν να επωφεληθούν από το Newline App Store. Και οι δύο λειτουργίες είναι διαθέσιμες με τη νέα ενημέρωση υλικολογισμικού της σειράς RS+ v1.6 που είναι τώρα διαθέσιμη.

Το γραφικό στοιχείο Εργαλεία τάξης είναι ενεργό στο παρασκήνιο μέχρι να το χρειαστεί ο δάσκαλος. Λειτουργεί σαν overlay και ο δάσκαλος ανοίγει το μενού εργαλείων ακόμα και μετά την πλοήγηση μεταξύ των οθονών. Αυτό μειώνει τον χρόνο μετάβασης και τον αριθμό των συσκευών που χρειάζονται κατά τη διάρκεια της ημέρας, όπως χρονόμετρο και πολλά άλλα!

 

Ακολουθεί μια πιο προσεκτική ματιά στα εννέα εργαλεία στο γραφικό στοιχείο Classroom Tools:

Οδηγίες: ειδοποιήστε τους μαθητές για το πώς πρέπει να ολοκληρώνουν την εργασία τους (σε ομάδες ή μεμονωμένα ) χρησιμοποιώντας ενδείξεις εικόνας.
Φανάρι: ένα προσομοιωμένο φανάρι, χειροκίνητη εναλλαγή μεταξύ χρωμάτων.
Ζάρια: ψηφιακό ζάρι ή ζάρια, τέλειο για μαθηματικό χειρισμό για γρήγορη επίδειξη.
Χρονοδιακόπτης: το νούμερο 1 εργαλείο που ζητήσατε. Χρησιμοποιήστε το για τεστ και δραστηριότητες στην τάξη.
Χρονόμετρο: γύροι στίβου και ρολογιού.
Ημερολόγιο: εύκολη πρόσβαση σε ένα απλό ημερολόγιο.
Μεγέθυνση: τονίστε κάτι στην οθόνη με την επιλογή μεγέθυνσης.
Spotlight: τραβήξτε την προσοχή σε ένα μόνο σημείο της οθόνης ενώ αποκλείετε τα υπόλοιπα.
Κουρτίνα: προσθέστε ένα ιδιαίτερο εφέ αποκαλύπτοντας την οθόνη με κουρτίνες που ανοίγουν από τη μέση.

Χρησιμοποιήστε οποιονδήποτε συνδυασμό αυτών των εφαρμογών μαζί και αλλάξτε το μέγεθος για ευκολία! Όταν τελειώσετε, ελαχιστοποιήστε το μενού γραφικών στοιχείων και σύρετε το πλαίσιο σε μια γωνία της οθόνης μέχρι να το χρειαστεί ξανά.