ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ +

Σχεδιασμένη για αίθουσες διδασκαλίας, η σειρά  ATLAS ενσωματώνει βασικά εργαλεία διδασκαλίας και δυνατότητες ασύρματης μετάδοσης για να ενθαρρύνει τους μαθητές να συμμετέχουν, να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και να μαθαίνουν προληπτικά.

Add power to your classroom

Η σειρά  ATLAS βοηθά τους μαθητές να συνεργαστούν σε ομάδες, να ανταλλάξουν ιδέες και να αναπτύξουν λύσεις. Φέρνει την επανάσταση STEM στις τάξεις. Εμπνεύστε τους μαθητές να συνεργαστούν με τη βοήθεια συνεργατικών εργαλείων που εστιάζουν στην ομάδα.

Improve remote and face-to-face education

Τα ενσωματωμένα μικρόφωνα επιτρέπουν τη  χρήση λογισμικού φωνής σε κείμενο και βελτιώνουν την εμπειρία εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Επίσης, η μοναδική ενσωματωμένη σύνδεση για το SoundBar της  Newline επιτρέπει έναν πιο ισχυρό ήχο μόνο με ένα καλώδιο!

Premium user experience

Με έως και 20 σημεία αφής, αποκτήστε μια εμπειρία υψηλής απόκρισης, χωρίς καθυστέρηση, πολλαπλής αφής στο ATLAS. Επιτρέπει στην ομάδα σας να εργάζετε και να γράφει ταυτόχρονα μαζί χωρίς όρια. Και απολαύστε την πλοήγηση στη φυσική διεπαφή 4K Android!

Fast performace

Περιηγηθείτε  μεταξύ των αρχείων και λάβετε ταχύτερη απόκριση χρησιμοποιώντας τις αγαπημένες σας εφαρμογές με βελτιωμένο εξοπλισμό υλικού.

Share your screen and files— wirelessly and effortlessly

Μην χάνετε πολύτιμο χρόνο σύνδεσης καλωδίων με άλλες συσκευές. Μεταδώστε ασύρματα την οθόνη σας για να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας ή να ξεκινήσετε ένα μάθημα, όλα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Τεχνικό φυλλάδιο

Loading