Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ALL-IN-ONE

Η Vega είναι το λαμπρότερο αστέρι στη γκάμα προϊόντων Newline καθώς και στον Βόρειο αστερισμό!
Αυτή η high-end πρόταση παρέχει μια καθηλωτική εμπειρία AV για ενοποιημένη συνεργασία. Το μοναδικό στενό πλαίσιο μόλις 3 mm δίνει στην Vega την κατάλληλη εμφάνιση για τον εταιρικό χώρο εργασίας. Το ενσωματωμένο ηχοσύστημα, το μικρόφωνο και η κάμερα διασφαλίζουν τον υβριδικό χαρακτήρα. Το επαναστατικό PCAP touch παρέχει μια παγκόσμιας κλάσης εμπειρία αφής και γραφής. Η Vega είναι δικαίως η ναυαρχίδα μας.

ΜΗΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ. ANDROID 11 !

Πιο ασφαλές, καλύτερο και ταχύτερο από ποτέ, γνωρίστε το Android 11. Για την ανάπτυξη αυτού του λειτουργικού συστήματος, η ασφάλεια ήταν το κύριο επίκεντρο. Λόγω μιας σειράς μικρών αλλά σημαντικών λειτουργιών και αλλαγών, το Android 11 έχει βελτιώσει το απόρρητο και την προστασία των δεδομένων χρήστη από κακόβουλες εφαρμογές και παιχνίδια. Γνωρίζατε ότι το Android 11 είναι το πρώτο Android που μπορεί να απενεργοποιηθεί μέσω της Ασφαλούς λειτουργίας Android!

Η ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ

Το Newline Vega είναι μια ισχυρή λύση προηγμένης τεχνολογίας όλα σε ένα σχεδιασμένη για τον εταιρικό χώρο εργασίας. Η Vega διαθέτει κάμερα ευρείας γωνίας 4K, Array 8 μικροφώνων και ισχυρό ηχοσύστημα, συμπεριλαμβανομένου του υπογούφερ. Μαζί με το πάνελ υψηλής ποιότητας με τεχνολογία Optical Bonded PCAP, το Vega προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία AV. Φέρτε τις συναντήσεις, τις τηλεδιασκέψεις ή τις συνεδρίες συνεργασίας σας σε υψηλότερο επίπεδο!

ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΦΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗΣ

Η τεχνολογία αφής PCAP είναι γνωστή για την απόλυτη ακρίβεια και διαισθητικότητά της. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία Certified Optical Bonding της Newline, η Vega προσφέρει μια εμπειρία γραφής σαν χαρτί. Η ευρεία γωνία θέασης, η απουσία λάμψης και τα ζωηρά χρώματα είναι τα άλλα μεγάλα πλεονεκτήματα που παρέχει αυτή η μοναδική οθόνη.

NEWLINE INTERACTIVE ECOSYSTEM

Το πλήρως ανανεωμένο Διαδραστικό Οικοσύστημα είναι γεμάτο λογισμικά που σας βοηθά να χρησιμοποιείτε τη διαδραστική οθόνη σας στο μέγιστο. Είτε ρυθμίζετε τη βιντεοδιάσκεψη σας εξαιρετικά γρήγορα, χρησιμοποιώντας τη χαρτογράφηση εννοιών για καταιγισμό ιδεών, τη σύνδεση της συσκευής σας, την κοινή χρήση της οθόνης σας ή τη μετάδοση!

PLUG AND PLAY ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ

Χάρη στο plug & play USB-C, ολόκληρη η διαδικασία εγκατάστασης/σύνδεσης απαιτεί τη σύνδεση μόνο ενός καλωδίου, το οποίο μεταφέρει δεδομένα, ήχο, βίντεο, τροφοδοσία και αφή. Συνδέστε και αποσυνδέστε αμέσως ή αλλάξτε συσκευές χωρίς καμία ταλαιπωρία και ξεκινήστε κατευθείαν στη δουλειά. Όχι άλλες καθυστερήσεις, αντιμετώπιση προβλημάτων.

Οι διαδραστικές οθόνες Newline διαθέτουν δύο θύρες USB-C: μία στο επάνω μέρος για σύνδεση κάμερας web και μια κάτω θύρα για σύνδεση και φόρτιση συσκευών όπως φορητούς υπολογιστές. Αστραπιαία μεταφορά σημαίνει ότι τα βίντεο και οι παρουσιάσεις εμφανίζονται αμέσως και η απόκριση αφής είναι άμεση και ακριβής.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Η Vega διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi 6 που παρέχει μεγαλύτερη χωρητικότητα, αποτελεσματικότητα και απόδοση για προηγμένη συνδεσιμότητα με έως και 30 συσκευές. Μαζί με το bluetooth 5.0, πολύ πιο γρήγορο, με ευρύτερο εύρος και ικανότητα μετάδοσης η Newline παρέχει ευέλικτες επιλογές σύνδεσης!

ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕ ΤΗ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ OPTICAL BONDING

Κολλώντας το γυαλί και το πάνελ LED μαζί, μπορούμε να σας προσφέρουμε την ευρύτερη δυνατή γωνία θέασης, χωρίς λάμψη, πιο ζωντανά χρώματα και μια εμπειρία αφής και γραφής παγκόσμιας κλάσης!

Μάθετε περισσότερα για το Optical Bonding

USER PROFILE ENABLE

Η αρχική οθόνη και οι προσεκτικά προσαρμοσμένες ρυθμίσεις μπορούν να αποθηκευτούν για καθηγητές, μαθητές, ομάδες ή τμήματα.

Εξαλείψτε την ταλαιπωρία της εναλλαγής συσκευής και χρήστη – δεν χρειάζεται πλέον να συνδέεστε σε συσκευές και να προσαρμόζετε την οθόνη για τη συνεδρία σας. Ιδανικό για τα σημερινά ευέλικτα περιβάλλοντα μάθησης και εργασίας.