Κάθε διαδραστική οθόνη Newline διαθέτει υποδοχή OPS που σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε έναν υπολογιστή ενσωματωμένο στην οθόνη, χωρίς να χρειάζεστε επιπλέον καλώδια για εξωτερικές συσκευές. Ζήστε την εμπειρία μιας οθόνης με πλήρες λειτουργικό σύστημα Windows 10 που λειτουργεί απλά με περισσότερη αλληλεπίδραση, ταχύτητα και επιτυχία.
Επιπλέον, κάθε οθόνη διαθέτει ένα ενσωματωμένο προσαρμοσμένο σύστημα Android που είναι προσβάσιμο με μια απλή σάρωση προς τα πάνω από το κάτω μέρος της οθόνης.
Απλώς προσθέστε σχολιασμούς σε εικόνες, χρησιμοποιήστε μια βασική εφαρμογή λευκού πίνακα (whiteboard) και πολλά άλλα, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε λήψη λογισμικού σε καμία από τις δικές σας συσκευές.

Powered by Intel
Ο ενσωματωμένος υπολογιστής τροφοδοτείται από επεξεργαστές Intel και σας προσφέρει όλη τη δύναμη ενός επιτραπέζιου υπολογιστή ενσωματωμένου απευθείας στην οθόνη σας.

Δουλέψτε πιο απλά και πιο γρήγορα

Ο σχολιασμός σε εικόνες, η χρήση της εφαρμογής του λευκού πίνακα και πολλά άλλα δεν ήταν ποτέ ευκολότερα χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσετε λογισμικό σε οποιαδήποτε από τις συσκευές σας. Διατηρήστε αυτά τα προγράμματα στον υπολογιστή σας OPS και έχετε τα διαθέσιμα για χρήση από οποιονδήποτε.

OPS Greek