Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εκφραστείτε σε ένα ψηφιακό περιβάλλον εργασίας

Για να ακούνε την φωνή σας με ευχάριστο τρόπο χωρίς ηχώ ή θόρυβο στο παρασκήνιο, για να σας βλέπουν από τη σωστή γωνία με φυσικό τρόπο και να έχετε την ευκαιρία να εκφραστείτε διαισθητικά με άγγιγμα και γραφή.

Η Newline έχει αναπτύξει μια εντελώς νέα ιδέα που σας επιτρέπει να επικοινωνείτε διαισθητικά στον ψηφιακό χώρο εργασίας σας. Ένα προϊόν που θα φέρει επανάσταση στην εργάσιμη ημέρα σας είτε είστε στην τάξη σας είτε στο γραφείο σας.

Γνωρίστε το FLEX!

Μοναδική εμπειρία αφής και γραφής

Η αφή έχει γίνει πλέον δεύτερη φύση. Οι συσκευές αφής πρέπει να σε θέση να κατανοήσουν την πρόθεση του χρήστη για μια φυσική εμπειρία αφής και γραφής. Το FLEX έχει αναπτυχθεί λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις ανάγκες.

Η πένα FLEX λειτουργεί άψογα με τα Windows Ink. Απλά σχολιάστε πάνω από οποιοδήποτε έγγραφο, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε λογισμικό και αποθηκεύστε τις σημειώσεις σας.

Γωνία προσαρμογής

Αλλάξτε εύκολα το FLEX σε μια άνετη γωνία για να ξεκινήσετε να γράφετε. Η λειτουργία μη αναγνώρισης παλάμης σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την γραφίδα σε φυσική θέση γραφής.

 

 

 

Ο έλεγχος στα δάχτυλά σας

Δεν είναι εξίσου διαισθητικά όλα τα λογισμικά τηλεδιάσκεψης.

Ίσως συχνά βρίσκεστε στην θέση να ψάχνετε  για εικονίδιο  σίγασης και απενεργοποίησης της κάμερας. Το FLEX διασφαλίζει ότι αυτές οι λειτουργίες είναι πάντα προσιτές με έλεγχο cam & mic, ανεξάρτητα από το λογισμικό ή την πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε.

Κάμερα με αναγνώριση προσώπου

Γείρετε την κάμερα 4K στη γωνία που σας ταιριάζει. Με την υποστήριξη των Windows Hello, μπορείτε να ξεκλειδώσετε τον φορητό υπολογιστή σας και να έχετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενό σας σε δευτερόλεπτα.

Αίσθηση γραφής Paper-like

Μαγνητικά συνδεδεμένη στο πλάι του FLEX, η ενεργή γραφίδα σας προσφέρει μια φυσική εμπειρία χειρογράφου με υψηλή ακρίβεια και χαμηλό λανθάνοντα χρόνο. Με δύο ενσωματωμένα πλήκτρα πρόσβασης που σας επιτρέπουν να μεταβείτε γρήγορα στη γόμα ή να έχετε πρόσβαση στο δεξί κλικ.

Plug & Play

Απλώς συνδέστε το φορητό υπολογιστή σας και απολαύστε αμέσως μια εμπειρία παγκόσμιας κλάσης, γραφής και βιντεοδιάσκεψης. Τροφοδοτήστε εύκολα τη συσκευή σας με την τροφοδοτούμενη σύνδεση USB-C.

Δεν χρειάζεται κανένα είδος εκμάθησης, απλώς χρησιμοποιήστε την υπάρχουσα επιτραπέζια συσκευή σας. Θέλετε να αφαιρέσετε όλη την ακαταστασία και τα καλώδια από την επιφάνεια εργασίας σας; Συνδέστε ένα SDM για πλήρως ενσωματωμένη υπολογιστική ισχύ.

Ζωντανεύοντας τις βιντεοκλήσεις σας

Καλύτερη λήψη της φωνής σας χωρίς παρεμβολές στο παρασκήνιο, καθαρές εικόνες λόγω της κάμερας 4K και καλύτερη εμπειρία ήχου μέσω ηχείων και υπογούφερ υψηλών προδιαγραφών.

Το FLEX εξασφαλίζει μια καλύτερη εμπειρία σαν να υπάρχουν άνθρωποι στο δωμάτιο μαζί σας!

Εφαρμογές χρήσης του FLEX

Ενημερωτικό φυλλάδιο

Κατεβάστε το φυλλάδιο

 

 

Loading