Η πιο σημαντική συνταγή κάθε εξαιρετικού προϊόντος είναι πόσο εύκολο είναι να το χρησιμοποιήσει κανείς. Η Newline Interactive είναι αφιερωμένη στην παροχή λύσεων για τους πελάτες της  που τους εξοικονομούν χρόνο και τους βοηθούν να είναι πιο επιτυχημένοι, δημιουργώντας υπερσύγχρονα προϊόντα που είναι τόσο απλά στη χρήση, ώστε όλοι να μπορούν να αλληλεπιδρούν και να απολαμβάνουν την καινοτομία πίσω από αυτά.

Η αποστολή μας είναι να καλύψουμε τις ανάγκες της εταιρείας σας ή του σχολικού σας συγκροτήματος.

Οι ιδρυτές της Newline, ξεκίνησαν την εταιρεία με την αποστολή να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας και εμπειρίας χρήστη τελευταίας τεχνολογίας. Ξεκίνησαν να δημιουργούν προϊόντα που δεν ήταν μόνο εντυπωσιακά στο σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά, αλλά ήταν τόσο απλά στη χρήση που όλοι μπορούν να αλληλεπιδράσουν και να απολαύσουν την καινοτομία που προσφέρουν.

Τα πραγματικά καινοτόμα προϊόντα βοηθούν τους ανθρώπους και τους οργανισμούς να βρουν τρόπους για να είναι πιο επιτυχημένοι, πιο αποτελεσματικοί, πιο συνεργατικοί και να βρουν περισσότερη απόλαυση στη δουλειά τους.

Σταθερά στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας

Στη Newline, εργαζόμαστε κάθε μέρα για να μένουμε ένα βήμα μπροστά από τις ανάγκες της αγοράς, αναπτύσσοντας ιδέες για συνεργασία και παραγωγικότητα που κανείς άλλος δεν έχει σκεφτεί ακόμη. Από το βραβευμένο λογισμικό του πίνακα που επιτρέπει στους χρήστες να σχεδιάζουν, να σχολιάζουν και να προσθέτουν αρχεία πολυμέσων κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής παρουσίασης, έως τις προηγμένες διαδραστικές οθόνες αφής που περιλαμβάνουν κορυφαίες δυνατότητες που κάνουν τις συσκέψεις και τις βιντεοδιασκέψεις ευκολότερες από ποτέ, εστιάζουμε πάντα στη δημιουργία μιας τεχνολογίας που είναι απλά εντυπωσιακή.

Ο στόχος μας ήταν πάντα η απλότητα για τον χρήστη

Με τα χρόνια, ο στόχος της Newline Interactive δεν έχει αλλάξει. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή λύσεων για τους πελάτες μας να τους παρέχουμα εργαλεία που είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Η απλότητα είναι το κλειδί μας για τη δημιουργία εντυπωσιακών προϊόντων που θέλουν να χρησιμοποιήσουν οι χρήστες. Εάν ένα προϊόν δεν είναι φιλικό για να αλληλεπιδράσει ο χρήστης, δεν βοηθά την επιχείρησή σας.

Προϊόντα για όλους και  όχι μόνο για έναν τύπο οργανισμού.

Τα προϊόντα μας είναι κυρίως εργαλεία επικοινωνίας και συνεργασίας που εκτείνονται από το λογισμικό παρουσίασης, τα ασύρματα συστήματα παρουσίασης, τους διαδραστικούς πίνακες, τις επιτοίχιες βάσεις και τις φορητές βάσεις, έως τη μεγάλη μας επιλογή διαδραστικών οθονών αφής.

Όλοι αυτοί οι υπολογιστές και τα ηλεκτρονικά έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν μια ποικιλία αναγκών σε πολλές βιομηχανίες. Οποιοδήποτε μέγεθος επιχείρησης κερδίζει από πιο αποτελεσματικές συναντήσεις που δημιουργούνται από τις ενοποιημένες μονάδες συνεργασίας μας. Οι σχολικές μονάδες  και τα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης χρησιμοποιούν τις οθόνες αφής μας στις αίθουσες διαλέξεων τους και ιατρικές ερευνητικές ομάδες που χρησιμοποιούν τις οθόνες πολλαπλών αφής για να βοηθηθούν στη δουλειά τους.

Loading