Διάθεση του Algodoo απο την Interactivo

Το διεθνώς βραβευμένο λογισμικό προσομοίωσης Πειραμάτων Φυσικής και στα Ελληνικά.

Algodoo Physics


Το Algodoo είναι ο νέος τρόπος εκμάθησης της φυσικής.

Φανταστείτε ένα εντελώς μοναδικό πρόγραμμα.

Ένα πρόγραμμα που σας δίνει την ευκαιρία να παίξετε με τη Φυσική – χρησιμοποιώντας τα χέρια σας. Εφαρμόστε ένα constructionists μάθησης παράδειγμα, τη μάθηση μέσω της πράξης.  Χρησιμοποιήστε απλά εργαλεία σχεδίασης για το σχεδιασμό, την κατασκευή και  εξερευνήστε. Ακούγεται σαν μια ενδιαφέρουσα ιδέα;  Πιστεύουμε ότι το Algodoo είναι αυτό το πρόγραμμα.

 

Τι είναι το Algodoo?
Το ALGODOO είναι ένα μοναδικό λογισμικό προσωμείωσης Φυσικής 2D απο την Algoryx.  Είναι σχεδιασμένο με ένα παιχνιδιάρικο, cartoony τρόπο, καθιστώντας το ένα τέλειο εργαλείο για τη δημιουργία διαδραστικών σχεδίων και πειραμάτων φυσικής. Το Algodoo ενθαρρύνει τους σπουδαστές και την δημιουργικότητα των παιδιών, στην ικανότητα και στο κίνητρο για την κατασκευή της γνώσης κάνοντας το τόσο διασκεδαστικό όσο και εκπαιδευτικό. Το Algodoo είναι επίσης ένα τέλειο εργαλείο ενισχύσης ώστε  τα παιδιά να μάθουν και να εξασκήσουν φυσική στο σπίτι.

 

Η Algoryx με το Algodoo και η SMART Technologies έχουν λάβει ένα ακόμη βήμα για να καταστεί  το Algodoo το νούμερο ένα  λογισμικό για τη διδασκαλία, τη μάθηση και την εξερεύνηση της φυσικής στις αίθουσες διδασκαλίας.

Η SMART και Algoryx έχουν συνεργαστεί για να ενισχυθεί το Algodoo σε αίτηση πολλαπλής αφής για το SMART Board διαδραστικό πίνακα.Αυτή είναι η πρώτη φορά που μια τρίτη εφαρμογή κάνει χρήση και εκμεταλεύεται πλήρως το SDK του  SMART Board  και δημιούργησε μια βελτιστοποιημένη έκδοση για τη σειρά διαδραστικών πινάκων SB800.

Αυτό είναι ένα βασικό βήμα προς τον σκοπό της εφαρμογής αυτής, το Algoryx Simulation AB, να κάνουμε το ALGODOO διαθέσιμο προς τα παιδιά, μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και οποιονδήποτε άλλο στον κόσμο που τον ενδιαφέρει η πραγματική φυσική.

Η έκδοση του Algodoo για εκπαιδευτικούς περιλαμβάνει:

  • Υποστήριξη πολλαπλής αφής και ταυτόχρονη χρήση από πολλούς χρήστες, και πολλαπλή αφή που επιτρέπει τους χρήστες να δουλεύουν και να επεξεργάζονται διαδραστικά.
  • Διαδραστικές “χειρονομίες” που επιτρέπουν την δημιουργία αντικειμένων, και διαδραστικότητα με χρήση τοπίων και λειτουργίες ελέγχου προσομοιώσεων.
  • Πλήρης υποστήριξη χρωμάτων με τις πένες  των Διαδραστικών πινάκων SMART, του ειδικού σφουγγαριού και των διαδραστικών λειτουργιών με ειδικές “χειρονομίες” για Διαδραστικά μέσα.

 

 

 

algodoo_lessons (5 MB)

 

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Loading