Εταιρεία

Η εταιρία INTERACTIVO, ιδρύθηκε με αποκλειστικό σκοπό την εξουσιοδοτημένη διανομή των Διαδραστικών προιόντων Smart με κορυφαίο τον διαδραστικό πίνακα SMARTBoard.
Διακρίνεται για το διευρυμένο portofolio προϊόντων SMART Technologies και παρουσιάζει μια σειρά καινοτόμων λύσεων τόσο για την εκπαίδευση αλλά και τον επιχειρηματικό κόσμο δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα και στις ένοπλες δυνάμεις.

Η εταιρεία έχει στελεχωθεί από άριστα καταρτισμένους και εκπαιδευμένους συνεργάτες, γνώστες της αγοράς εκπαίδευσης. Η διανομή, η εγκατάσταση,υποστήριξη και κυρίως η εκπαίδευση των πελατών μας γίνεται μέσα από ένα εξουσιοδοτημένο πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών. Οι διαδραστικοί πίνακες SMARTBoard, ανεπτυγμένοι με την απαράμιλλη τεχνολογία της SMARTTechnologies αποτελούν τους πίνακες του 21ου αιώνα, ανοίγοντας στον μαθητή ένα άμεσο και σύγχρονο παράθυρο στη γνώση.

Με εγκατεστημένο λογισμικό, και άπειρες εκπαιδευτικές δυνατότητες, αποτελούν εκπαιδευτικό εργαλείο όχι μόνο για τον εκπαιδευτικό, που πλέον μπορεί να αναπτύξει τη δική του φόρμουλα διδασκαλίας, αλλά και για τον μαθητή καθώς αναιρεί το μονοδιάστατο τρόπο παράδοσης του μαθήματος προσδίδοντάς του μια διάσταση ψυχαγωγίας και καθιστά το μαθητή ενεργό μέρος αυτού.

Η Interactivo είναι ο επίσημος διανομέας της SmartTechnologies για Ελλάδα

Μια διαδραστική αίθουσα του μέλλοντος σας περιμένει στις εγκαταστάσεις μας, για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία του διαδραστικού πίνακα SMART Board.

Το μόνο που χρειάζεστε για να μπείτε σε αυτό το φανταστικό κόσμο είναι η άκρη του δακτύλου σας!

 

Φορολογικά Στοιχεία Εταιρείας

Επωνυμία:INTERACTIVO TECHNOLOGIES Μονοπρόσωπη ΕΠΕ

ΑΦΜ:998319017

ΔΟΥ:Ηλιούπολης

Έδρα: Παπαφλέσσα 1Α, Ελληνικό 16777

Loading