Ελληνικό Smart Exchange

Ανακαλύψτε πηγές εκπαιδευτικού υλικού εύκολου στην χρήση!!

Ανακαλύψτε την ιστοσελίδα συναλλαγών εκπαιδευτικού υλικού της SMART στην διεύθυνση: exchange.smarttech.com. Εκεί μπορείτε να βρείτε, και να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας πάνω από 50.000 μαθήματα και υλικό “έτοιμο προς χρήση” για την τάξη, που μπορείτε να δουλέψετε με μια πληθώρα από προϊόντα της SMART.

Εφόσον και εσείς ενταχθείτε στην Online κοινότητα της SMART, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να βρείτε και να χρησιμοποιήσετε κατηγορίες ανά θέμα και υλικό που σχετίζεται με αυτό που ψάχνετε, το οποίο μπορείτε να τροποποιήσετε με βάση τις ανάγκες σας στην τάξη.

Επίσης θα μπορείτε να συνδεθείτε με συναδέλφους σας από την χώρα σας είτε από άλλες χώρες και να ανταλλάξετε μαθήματα, ιδέες και ιστορίες επιτυχίας από την διδασκαλία. Μπορείτε να γίνετε μέλος εντελώς δωρεάν, οπότε ξεκινήστε σήμερα!!

 

Βρείτε περιεχόμενο και στα Ελληνικά και ανεβάστε τα δικά σας μαθήματα.

 

Μπείτε και εσείς στην ολοένα αναπτυσσόμενη μας κοινότητα

Το να γίνετε μέλος και εσείς είναι μια διαδικασία γρήγορη, εύκολη και εντελώς δωρεάν. Απλά κάντε εγγραφή  στην ιστοσελίδα συναλλαγών της SMART (SMART Exchange website) για να δημιουργήστε τον δικό σας δωρεάν λογαριασμό. Όταν γίνετε μέλος, θα μπορείτε να επικοινωνήσετε με εκπαιδευτικούς από όλο τον κόσμο και θα έχετε την δυνατότητα να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας χιλιάδες μαθήματα “έτοιμα προς χρήση”.

Γίνετε και εσείς μέλη μιας παγκόσμιας εκπαιδευττικής κοινότητας τώρα.

 

Loading