Συνεργασία INTERACTIVO με Technokids-Technoplus

 

 

 

 

 

Αθήνα 5 Απριλίου 2011


ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ TECHNOKIDS-TECHNOPLUS με INTERACTIVO


Οι εταιρείες TECHNOKIDSTECHNOPLUS και INTERACTIVO ανακοινώνουν την έναρξη της δυναμικής τους συνεργασίας καθώς και την πρόθεση τους να υπηρετήσουν από κοινού την εκπαίδευση στη νέα ψηφιακή εποχή που είναι πλέον πραγματικότητα.


Η εταιρεία INTERACTIVO, ως εξουσιοδοτημένος διανομέας των διαδραστικών προϊόντων της Smart Technologies σε Ελλάδα και νοτιοανατολική Ευρώπη, εξοπλίζει τα εκπαιδευτικά ιδρύματα με τους καλύτερους διαδραστικούς πίνακες στον κόσμο, τα SMART Boards, και κάνει την εκπαιδευτική διαδικασία, οποιουδήποτε αντικειμένου, κάτι περισσότερο από συναρπαστική!

 

H εταιρεία TechnokidsTechnoplus είναι αναγνωρισμένη διεθνώς, εδώ και δεκαπέντε περίπου χρόνια, για τις ποιοτικές εκπαιδευτικές της υπηρεσίες σε παιδιά και ενήλικες. Στα πλαίσια της συνεργασίας των δυο εταιρειών, η Technokids – Technoplus αναλαμβάνει να προετοιμάζει με υπευθυνότητα τους εκπαιδευτικούς – χρήστες των Smart Board.

 

Με τη σειρά σεμιναρίων «Smart Seminar», κάθε εκπαιδευτής – χρήστης θα αποκτά τη δεξιότητα να καθηλώνει το ακροατήριο του, σε οποιασδήποτε ηλικία αυτό ανήκει. Οι εκπαιδεύσεις θα υλοποιούνται από εκπαιδευτές οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι από την Smart.

Loading