Συνεργασία της Interactivo με την Pearson Longman Hellas

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αθήνα, 3 Φεβρουαρίου 2009

 

H INTERACTIVO σε συνεργασία με την Pearson Longman Hellas σας προκαλούν να «αγγίξετε» την ψηφιακή γνώση.

 

Η INTERACTIVO και η Pearson Longman Hellas ανακοίνωσαν τη μεταξύ τους συνεργασία σε θέματα εκπαίδευσης και τεχνολογίας για το 2009. Οι δύο πρωτοπόρες εταιρίες στον τομέα της εκπαίδευσης, ενώνουν τις δυνάμεις τους παρέχοντας ένα απαράμιλλης ποιότητας πακέτο λογισμικού και τεχνολογικού εξοπλισμού. Η εταιρία Interactivo με το διαδραστικό πίνακα SMART Board και ο εκδοτικός οίκος Longman με τη νέα σειρά βιβλίων σε ψηφιακή μορφή, καλούν από κοινού την ιδιωτική εκπαίδευση -και όχι μόνο- να αγγίξει την ψηφιακή γνώση με τον πιο διασκεδαστικό και αποδοτικό τρόπο.

 

Σκοπός της συνεργασίας αυτής είναι να μπορέσει η εκπαιδευτική κοινότητα να εισάγει στην εκμάθηση των ξένων γλωσσών την πλέον σύγχρονη τεχνολογία συνδυασμένη με το αρτιότερο εκπαιδευτικό υλικό, εξασφαλίζοντας ένα σύγχρονο επίπεδο διδασκαλίας. Επιπλέον, η συνεργασία των δύο εταιριών εγγυάται παροχές στην καλύτερη δυνατή τιμή, διαρκή υποστήριξη και εκμάθηση και συνεχή εκσυγχρονισμό των εκπαιδευτικών εργαλείων.

 

Ο Παναγιώτης Κούτσης, Γενικός Διευθυντής της INTERACTIVO, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι για την εν λόγω συνεργασία. Τόσο η Pearson Longman, με παράδοση τριών αιώνων στο χώρο του εκπαιδευτικού βιβλίου, όσο και εμείς πιστεύουμε πως η τεχνολογία είναι το μέλλον της εκπαίδευσης και από κοινού θα εργαστούμε ώστε να φέρουμε αυτό το μέλλον στο παρόν. Όταν οι SMART Boards συνδυάζονται με ένα τόσο σημαντικό εκπαιδευτικό υλικό, δεν μπορούμε παρά να είμαστε περήφανοι”.

 

H συνεργασία των δύο εταιριών επισφραγίστηκε με μια κοινή εκδήλωση στην οποία παρουσιάστηκε το νέο ψηφιακό εκπαιδευτικό λογισμικό της Longman και η χρήση του, μέσω του διαδραστικού πίνακα SMART Board.

Loading