Συνεργασία της Interactivo με τον εκδοτικό οίκο Macmillan

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αθήνα, 1η Ιουλίου 2008

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 

Η εταιρία Ιnteractivo,επίσημος προμηθευτής της SMART Technologies στην Ελλάδα και ανατολική Ευρώπη, σε συνεργασία με την Macmillan Hellas, παρουσίασε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το μέλλον της εκπαίδευσης, μέσω του SMART Board,του καινοτόμου διαδραστικού πίνακα.

 

Πάνω από 100 άτομα, τόσο στην Αθήνα όσο και τη Θεσσαλονίκη είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να εξερευνήσουν τις δυνατότητες του SMART Board, χρησιμοποιώντας τίποτε παραπάνω από το δάκτυλο τους.

 

H Interactivo στην Macmillan

Η δυνατότητα χρήσης του διαδραστικού πίνακα SMART Board από τον καθηγητή σαν εργαλείο, που θα εισάγει το μαθητή στο μαγικό ταξίδι της γνώσης με τον πιο απλό αλλά συνάμα φαντασμαγορικό τρόπο, μονοπώλησε την παρουσίαση του SMART Board που ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους της εκδήλωσης. Η προσαρμοστικότητα του πίνακα για τις ανάγκες κάθε μαθήματος και εκπαιδευτικής μεθόδου, με δυνατότητα λειτουργίας σε 42 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελληνικής ,αυτόνομο λογισμικό και πάνω από 10.000 έτοιμες δραστηριότητες, καθιστούν τον SMART Board σκαλοπάτι για υψηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης.

 

Παράλληλα στην εκδήλωση παρουσιάστηκε και σειρά μαθημάτων της Macmillan, ανεπτυγμένη για τον διαδραστικό πίνακα. Η συνεργασία των δύο εταιριών προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές SMART Board, εγγυημένο εκπαιδευτικό υλικό, εκπαίδευση κ.α

Loading