Συνεργασία της Interactivo με την Inte*learn

 

 

 

 

 

 

ΑΛΙΜΟΣ 4 Απριλίου 2010

 

ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙNTERACTIVΟ – INTE*LEARN

 

Η εταιρία INTERACTIVO, εξουσιοδοτημένος διανομέας των διαδραστικών προιόντων της Smart Technologiesd σε Ελλάδα και νοτιοανατολική Ευρώπη, έχει ως στόχο να ανοίξει στον μαθητή ένα άμεσο και σύγχρονο «παράθυρο» στη γνώση, εξοπλίζοντας τα εκπαιδευτικά ιδρύματα με τους καλύτερους διαδραστικούς πίνακες στον κόσμο, τα SMART Boards.

 

 

Στο πλαίσιο των επιδιώξεών της, η INTERACTIVO ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρία INTE*LEARN, την ελληνική εταιρία που εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την υλοποίηση εκπαιδευτικού λογισμικού. Η INTE*LEARN, έχει στο ενεργητικό της μια πληθώρα εκπαιδευτικών multimedia εφαρμογών για όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης, οι οποίες εδώ και 20 χρόνια αποτελούν τη σίγουρη επιλογή πολλών εκπαιδευτικών, γονιών και παιδιών σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και στον Απόδημο Ελληνισμό.
Στα πλαίσια της νέας αυτής συνεργασίας, η INTE*LEARN έχει αναλάβει την υλοποίηση multimedia εφαρμογών για το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο, ειδικά σχεδιασμένων για τους διαδραστικούς πίνακες SMART Boards.

 

 

 

Οι εφαρμογές αυτές έχουν εγκριθεί από τη SMART Technologies με την πιστοποίηση του «SMART Board interactive whiteboard Ready» που διασφαλίζει την εκπαιδευτική καταλληλότητα μιας εφαρμογής για χρήση σε προϊόντα SMART.
Οι νέες διαδραστικές εφαρμογές, είναι ήδη διαθέσιμες στην αγορά από την ΙΝΤΕ*LEARN και από την INTERACTIVO και φέρουν το λογότυπο πιστοποίησης της SΜΑRT.

Loading