Συμμετοχή της Interactivo στην 1η INFRAPEDIA 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα,

 

23 Ιουνίου 2009

 

Επιτυχημένη παρουσία της INTERACTIVO στην Έκθεση INFRAPEDIA 2009
Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η παρουσία της INTERACTIVO στην έκθεση υποδομής εκπαιδευτικών κέντρων InfraPedia που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο 20 & 21 Ιουνίου.

 

Η επιτυχία πιστοποιείται από το πλήθος εκπαιδευτικών, ιδιοκτήτων εκπαιδευτικών κέντρων, γονέων αλλά και απλών επισκεπτών, που ήρθαν στο περίπτερο της εταιρίας INTERACTIVO για να ενημερωθούν για την διαδραστική εκπαίδευση και τις δυνατότητες που προσφέρει η Νο1 εταιρία του κλάδου, η SMART Technologies.

 

Ο μεγάλος χορηγός της έκθεσης Infrapedia 2009 έκλεψε τις εντυπώσεις όχι μόνο με το ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες της έκθεσης χώρο που δημιούργησε, αλλά και με τα εκπληκτικά προϊόντα του και τις προσφερόμενες υπηρεσίες του.
Όσοι επισκέφτηκαν την INTERACTIVO ξεναγήθηκαν στο τεχνολογικά προηγμένο εκπαιδευτικό κόσμο της SMART Technologies, γνώρισαν από κοντά τους διαδραστικούς πίνακες SMART Board, καθώς και την ολοκληρωμένη σειρά εκπαιδευτικών εργαλείων της εταιρίας.

 

Η ΙΝΤΕRΑCTIVO μοίρασε στους επισκέπτες μπλουζάκια, ενημερωτικό υλικό, και USB sticks με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, δίνοντας μια γεύση της διαδραστικής εκπαίδευσης που υπόσχεται και εγγυάται η SMART Technologies.

Loading