Στρατηγική συμμαχία της Interactivo με την Hitachi Europe στους βιντεοπροβολείς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αθήνα 5 Αυγούστου 2008

 

Στρατηγική συμμαχία της Interactivo με την Hitachi Europe στους βιντεοπροβολείς
Η εταιρία Ιnteractivo, επίσημος εξουσιοδοτημένος διανομέας της διαδραστικής σειράς προϊόντων της SMART Technologies στην Ελλάδα και την Ανατολική Ευρώπη, σύναψε στρατηγική συμμαχία με τη Hitachi Media Group στον τομέα των βιντεοπροβολέων, εξασφαλίζοντας την αποκλειστική διανομή της νέας εκπαιδευτικής σειράς “ED”.

 

Πρόκειται για μία εξαιρετικής σημασίας συνεργασία καθώς η Hitachi Media Group αποτελεί τμήμα του ηγετικού τεχνολογικού ομίλου Hitachi Europe Ltd και είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και τη διανομή των κορυφαίων στην αγορά βιντεοπροβολέων.

 

Η σειρά βιντεοπροβολέων νέας γενιάς της Hitachi είναι ιδανική τόσο για εκπαιδευτική όσο και για επιχειρηματική χρήση. Συνδυάζουν ιδιαίτερα μικρό μέγεθος και προσιτές τιμές, ενώ είναι τεχνολογικά άρτιοι και προσφέρουν εξαιρετική απόδοση και καθαρότητα εικόνας, ενσωματώνοντας και την τεχνολογία Ultra Short Throw σε επιλεγμένα μοντέλα. Διαθέτουν ακόμα μοναδικά χαρακτηριστικά ασφαλείας για την καταπολέμηση της κλοπής σε πολυσύχναστους χώρους, ενώ συνοδεύονται από τριετή εγγύηση.

Loading