Νέα μοναδική συνεργασία με Κοτσόβολο

Kotsovolos+Dixons

Η σχολική χρονιά ξεκινά κι εσείς φέρνετε στους μαθητές σας, το μέλλον.

Οι Διαδραστικοί Πίνακες SMARTBoard είναι εδώ! Εντυπωσιάζουν μαθητές και εκπαιδευτικούς, κάνοντας το έργο τους συναρπαστικό. Τα SMARTBoard είναι πίνακες μονής ή διπλής αφής όπου με την χρήση ενός Η/Υ, την λειτουργία ενός βιντεοπροβολέα και του πλήρως εξελληνισμένου Λογισμικού Smart Notebook μετατρέπονται σε ένα ισχυρό μέσο εκπαίδευσης ,παρουσίασης και διδασκαλίας.

Παρουσιάστε!
Με τους διαδραστικούς πίνακες SMARTBoard ο εκπαιδευτικός γράφει όπως σε ένα παραδοσιακό πίνακα ή σημειώνει/επισημαίνει πάνω σε προβαλλόμενο υλικό χωρίς να το επηρεάζει. Μπορεί να χρησιμοποιήσει διαδραστικά παιχνίδια
και ασκήσεις για να κάνει το μάθημα πιο ενδιαφέρον, μπορεί να προβάλει video ή εικόνες, να μετακινεί, να περιστρέφει και να αλλάζει μέγεθος σε αντικείμενα απλά με ένα άγγιγμα. Έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύσει το μάθημά του σε μορφή video ή εικόνων, να κατασκευάσει πλάνα μαθημάτων ή παρουσιάσεων. Επιπλέον με το λογισμικό Display Note, μπορεί να προβάλει την οθόνη του πίνακα σε οποιαδήποτε άλλη προσωπική συσκευή, είτε αυτή είναι laptop, tablet ή κινητό,σε πραγματικό χρόνο και φυσικά ασύρματα. Οι μαθητές έχοντας μπροστά τους την ύλη, μπορούν με τη σειρά τους να προσθέσουν τις προσωπικές τους σημειώσεις και να συνεργαστούν μεταξύ τους σε πραγματικό χρόνο.

Για τη χρήση του πίνακα δεν χρειάζεται προσαρμογή από τους εκπαιδευτικούς. Οι βασικές γνώσεις υπολογιστών αρκούν, αρκεί να κατανοήσει κανείς ότι αντί για ποντίκι χρησιμοποιεί το δάχτυλό του ή οποιοδήποτε μέσο.
Τα υλικά-μαρκαδόροι-στυλό, γράφουν χωρίς μελάνι, δε λερώνουν, δεν τελειώνουν και γράφουν ακόμα και πάνω
σε πρωτότυπο υλικό χωρίς να το αλλοιώνουν και είναι ανθεκτικοί ώστε να αντέχουν στις πραγματικές συνθήκες διαδασκαλίας. Η φαντασία του κάθε εκπαιδευτικού μπορεί να απογειώσει το μάθημα αφού οι δυνατότητες που του δίνονται πια, είναι… απεριόριστες!

Μάθετε εύκολα, γρήγορα και συναρπαστικά!
Οι μαθητές συμμετέχουν περισσότερο, μαθαίνουν και εμπειρικά αφομοιώνουν την ύλη καλύτερα και απολαμβάνουν
τη γνώση. Οι ζωντανές εικόνες, τα video ακόμα και τα κείμενα, κάνουν το μάθημα ελκυστικό σε ένα περιβάλλον εύχρηστο και φιλικό, με το οποίο εξοικειώνονται έτσι κι αλλιώς με τις άλλες μορφές τεχνολογίας με τις οποίες έρχονται σε επαφή. Επιπλέον, τα SMARTBoard μπορούν να περιλάβουν συμμετοχικές δραστηριότητες για κιναισθητικούς μαθητές, να χρησιμοποιούν ήχο για τους ακουστικούς και να προσφέρουν σε όσους έχουν ειδικές ανάγκες, πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να χειριστούν την πληροφορία και τη γνώση.

Πατήστε εδώ και ελάτε να γνωρίσετε τις μοναδικές μας προσφορές

Loading