Αττική

interactivo tech final 

 


gold resellerΤηλέφωνο:
+30 210 9802180-181

Φάξ:+30 210 9802282

Διεύθυνση: Κλειούς 3, Άγιος Δημήτριος 17343

 

———————————————————————————————————————————————————–

 

 

Η InEdu αντιλαμβανόμενη τα οφέλη που προκύπτουν από τη χρήση των Τεχνολογιών Πληροφορικής στην Εκπαίδευση και παρακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις στο πεδίο της Τεχνολογικά Υποστηριζόμενης Μάθησης, προτείνει καινοτόμες λύσεις πληροφορικής σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς για την ανάδειξη του εκπαιδευτικού έργου και τον εκσυγχρονισμός τους για την επίτευξη των προκλήσεων της ψηφιακής τάξης. Ως τμήμα της SiEBEN, στελεχώνεται από εξειδικευμένο προσωπικό στη χρήση και στην εξέλιξη των Τεχνολογιών Πληροφορικής στην Εκπαίδευση.

 

Όραμά της είναι ο σχεδιασμός και η ολοκλήρωση καινοτόμων λύσεων ειδικά σχεδιασμένων για τις ανάγκες όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, για τους εκπαιδευόμενους, τους εκπαιδευτικούς, τη διοίκηση και τους γονείς. Στόχος της είναι οι δεξιότητες του 21ου αιώνα να γίνουν προσβάσιμες σε όλους τους εκπαιδευόμενους, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και το διοικητικό προσωπικό κάθε σχολικής μονάδας της χώρας μας. Η μεθοδολογία στην έρευνα, η αξιολόγηση της πληροφορίας και η σύνθεσή με τις ατομικές δεξιότητες, μπορούν να γίνουν κτήμα κάθε μαθητή και κάθε φοιτητή.

 

Οι τεχνολογικές λύσεις που προσφέρει η InEdu είναι: InEdu LMS (Learning Management System), Διαδραστικός Πίνακας, Μαθητικός Υπολογιστής – InEdu Pc, Microsoft Live@Edu, Multipoint Server 2011: λύση για τα LABs, Δικτυακές υποδομές, Business Intelligence / SharePoint για τη διοίκηση, Extranet Portal, CRM / Campaign Management, Managed printing.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Αριστομένους 3, 15344, Γέρακας

Τηλεφωνικό κέντρο: 2130 179 200

Fax: 2130 179 001

Email: info@inedu.com

www.inedu.com

————————————————————————————————————————————————–

 

Η Τεχνολογική Συστημάτων δραστηριοποιείται από το 1993 στον χώρο της υψηλής τεχνολογίας. Αντικείμενο της εταιρίας είναι ο σχεδιασμός και η εγκατάσταση  ολοκληρωμένων λύσεων, η παροχή υπηρεσιών υποστήριξης και η προώθηση προϊόντων, στον τομέα των οπτικοακουστικών μέσων.

Διαθέτοντας εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, μπορεί να αναλάβει όλα τα στάδια δημιουργίας της κατάλληλης οπτικοακουστικής εφαρμογής για εσάς, από την επιλογή της κατάλληλης λύσης έως την υποστήριξή της και μάλιστα με διαδικασίες πιστοποιημένες κατά ISO 9001:2008.

Αποτελεί  εισαγωγέα και συνεργάτη μιας σειράς από κορυφαίους οίκους του εξωτερικού, όπως Vtron, Avaya, LG, Lifesize, Polycom, Sennheiser, Smart Technologies, Avira, Kramer, Colebrook Bosson Saunders, Extron, Radvision, Vity, Projecta, Creston, Vaddio, Plantronics, ενώ είναι Specialist Dealer της Sony και της Epson, διαθέτοντας όλη την γκάμα των επαγγελματικών προϊόντων τους, καθώς και το μόνο εξουσιοδοτημένο Service των επαγγελματικών προϊόντων της Sony.

Το σημείο που διαφοροποιεί την Τεχνολογική Συστημάτων από τον ανταγωνισμό είναι η δυνατότητα της να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, βοηθώντας τον επαγγελματία να καλύψει με απόλυτη επιτυχία τις ανάγκες του.

Επικοινωνία

Λεωφόρος Πεντέλης 11-13
15235  Βριλήσσια
Αττική, Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 210 6017620
Fax:           +30 210 6015969