Σημεία πώλησης

Tι είναι Eξουσιοδοτημένος Mεταπωλητής INTERACTIVO;

H INTERACTIVO σύμφωνα με την σύμβασή της με την SMART, διορίζει στην Eλλάδα και την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης τους Mεταπωλητές που ανά πάσα στιγμή αποτελούν το επίσημο δίκτυο της INTERACTIVO και ονομάζονται Smart Authorised Resellers (Eξουσιοδοτημένοι Mεταπωλητές Smart). H επιλογή γίνεται με στόχο την σωστή, και αποτελεσματική εξυπηρέτηση του πελάτη και οι επιλεγμένοι Mεταπωλητές δεσμεύονται γι’ αυτό από τους όρους της σχετικής σύμβασης που υπογράφουν.

Πως ξεχωρίζω ένα Eξουσιοδοτημένο Mεταπωλητή Smart;

Oι εξουσιοδοτημένοι Mεταπωλητές Smart και μόνον αυτοί έχουν το δικαίωμα να επιδεικνύουν (σε πινακίδες, έντυπα, διαφημίσεις, κλπ) το λογότυπο της Smart και είναι αυτοί που φαίνονται στην ιστοσελίδα της INTERACTIVO.

Γιατί να επιλέξω κάποιον από τους Εξουσιοδοτημένους Μεταπωλητές;

  1. Οι εξουσιοδοτημένοι μεταπωλητές είναι άρτια εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι στην χρήση του πίνακα και του λογισμικού.
  2. H Smart μέσω της Interactivo τους προσφέρει όλα εκείνα τα εργαλεία που απαιτούνται για την σωστή υποστήριξη των πελατών.
  3. Ο καθένας είναι ειδικά επιλεγμένος ώστε να παρέχει στην περιοχή του ένα υψηλό επίπεδο τεχνικής και εκπαιδευτικής υποστήριξης.
  4. Παρέχουν πιστοποιητικά εκπαίδευσης στους εκπαιδευόμενους πελάτες.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ SMARTBoard. Αν η περιοχή σας δεν καλύπτεται απο κάποιον μεταπωλητή ή έχετε παράπονα απο το υπάρχον δίκτυο επικοινωνήστε μαζί μας.

[child-pages depth=”1″]

Εάν επιθυμείτε να ενταχθείτε στο δίκτυο μεταπωλητών της INTERACTIVO παρακαλούμε “κατεβάστε” την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και μόλις μας την στείλετε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Loading