Smart Learning Suite

 

smart-learning-suiteΤο συνεργατικό λογισμικό εκμάθησης για τους υπολογιστές σας αποτελεί εύκολη στη χρήση εφαρμογή η οποία σας επιτρέπει να προσθέσετε διαδραστικότητα σε μαθήματα, μέσω πλήθους ισχυρών εκπαιδευτικών εργαλείων και πόρων.

 

Η τελευταία έκδοση του λογισμικού Notebook  θα περάσει τα μαθήματά σας στο επόμενο επίπεδο. Με περισσότερα από 30 νέα σχέδια και ιδιότητες, το λογισμικό Notebook κινείται στην ταχύτητα της εκμάθησης!

Ανακαλύψτε τη δύναμη της δημιουργίας εξαιρετικών στιγμών στην τάξη σας.

Το λογισμικό SMART Learning Suite διατίθεται με την αγορά διαδραστικού πίνακα SMART Board για χρήση μέχρι 4 υπολογιστές και υποστηρίζεται με δωρεάν ενημερώσεις και αναβαθμίσεις μέσω διαδικτύου για ένα χρόνο.

Μπορείτε επίσης να το προμηθευτείτε για οποιονδήποτε Διαδραστικό Πίνακα που έχετε.

Τι περιλαμβάνει:

smart-learning-suite-pack

Δυνατότητες:

  • Επιτρέπει την αναπαραγωγή ήχου με αποσπώμενα ηχεία (προαιρετικά).
  • Όταν χρησιμοποιείται ως οθόνη προβολής data projector, μετατρέπεται σε οθόνη αφής (touch screen) παρέχοντας άμεση πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές Windows & Macintosh αγγίζοντας απλά την επιφάνεια του πίνακα με το δάχτυλο.
  • Επιτρέπει ακόμη και την εισαγωγή κειμένου σε παράθυρα διαλόγου ή σε οποιαδήποτε ενεργό εφαρμογή, ενεργοποιώντας απλά το εικονικό πληκτρολόγιο, το οποίο μπορείτε να σύρετε σε οποιοδήποτε σημείο της επιφάνειας του SMART Board και να πληκτρολογήσετε στα εικονικά του πλήκτρα.
  • Επιτρέπει την εγγραφή με ηλεκτρονικό μελάνι πάνω σε εφαρμογές όπως το Office, το CorelDraw, το AutoCAD, το NetMeeting κλπ, αλλά ακόμη και στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή.
  • Αποθηκεύει όλες τις παρεμβάσεις πάνω στις διάφορες εφαρμογές σε αρχεία εικόνας αλλά και σε αρχεία pdf & html, έτσι ώστε να είναι δυνατή η εκτύπωση τους, η αποστολή με email και χρήση τους στο διαδίκτυο.
  • Επιτρέπει την εγγραφή όλων των διαδικασιών ώστε να είναι δυνατή η επαναπροβολή τους.
  • Eπιτρέπει την επαναδιοργάνωση όλων των χειρόγραφων σημειώσεων σας καθώς και την αλλαγή του μεγέθους τους, ώστε να είναι δυνατή κάθε φορά η επιθυμητή εκτύπωση τους.
Download 45 Days Trial

 

Ενημερωτικό φυλλάδιο SMART Learning Suite

 

Σύνολο επισκέψεων 89 , Σημερινές επισκέψεις 3