ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Interaction made easy

Η σειρά  RS + προσφέρει αποτελεσματικότητα στα μαθήματα και τις ομάδες σας, ώστε να μπορείτε να αλληλεπιδράτε εύκολα ανά πάσα στιγμή. Με ελαφρύ σχεδιασμό λεπτού πλαισίου, σύστημα Windows και ενσωματωμένη υποστήριξη λειτουργικού συστήματος, ενσωματωμένα εργαλεία και εξατομικευμένη διεπαφή χρήστη. Η τέλεια λύση για απρόσκοπτη συνεργασία στο σχολείο ή στο γραφείο.

Αφήστε την ευέλικτη διαδραστική οθόνη 4K UHD να προσφέρει περισσότερη συνεργασία και αφοσίωση στην τάξη σας. Χρησιμοποιήστε τον ψηφιακό πίνακα, το αγαπημένο σας λογισμικό και μοιραστείτε περιεχόμενο με ένα μόνο άγγιγμα.

Interact with the whole group

Η σειρά RS + υποστηρίζει έως και 20 σημεία αφής, επιτρέποντας σε πολλούς χρήστες να αλληλεπιδρούν ταυτόχρονα. Η ομαλή και ευέλικτη αφή αφήνει σημειώσεις, γράφει και σχεδιάζει στην οθόνη, καθιστώντας την τάξη έναν πραγματικά συνεργατικό χώρο.

Clear and robust images in all sizes

Όλες οι οθόνες της σειράς RS + έρχονται σε εκπληκτική ανάλυση 4K UHD. Με μεγέθη από 65" έως 86 ″, προσελκύοντας  την προσοχή όλων με εξαιρετικές εικόνες, βίντεο και παρουσιάσεις.

Τεχνικό φυλλάδιο

Τεχνικό φυλλάδιο